“Een leuke ervaring, een gezellige avond uit”

Toegegeven, wij ‘dertigers en een beetje’ hoeven niet meer elke vrijdag de stad in, maar om nou elk weekend thuis te blijven is ook weer niet de bedoeling. Met succes lanceerde De Heuvel Gallery de 30 plus feesten. Helden van vroeger, legendes van nu: Ben Liebrand, Ferry Maat en Gerard Ekdom zijn zomaar wat namen die menig feestganger tot onbesuisd swingen hebben aangezet.

Heb jij ook weleens zin om zo nu en dan helemaal uit je dak te gaan op de oude klassiekers van vroeger? Gezellig met je vrienden te proosten op het weekend en de dagelijkse zorgen even te vergeten? Even lekker terug naar de tijd waarin je nog jong was? Met deze 30 plus feesten is dat geen enkel probleem. De Heuvel Gallery garandeert een onvergetelijke avond!

Laat zien dat je nog steeds fit genoeg bent om lekker los te gaan op de bekende nummers zoals: Captain Jack, Ademnood en Dancing Queen. Hieronder vind je een top 30 lijst uit de 90’s en de 00’s. Misschien staat jouw favoriete nummer uit die tijd wel in de top!

De 30 plus feesten van De Heuvel Gallery worden telkens populairder en zijn een groot succes. Deze feesten zijn één grote beleving voor alle ‘dertigers en een beetje’ onder ons. Bekijk gerust de sfeerbeelden van de afgelopen 30 plus feesten.

Voor meer foto’s of acties kan je terecht op de 30 plus Facebookpagina. Neem gerust een kijkje op Facebook. Hierop vind je ook informatie en acties over de 30 plus feesten. Dit alles klinkt toch als muziek in de oren? Wees er snel bij voor de tickets, want voor je het weet zijn er geen tickets meer verkrijgbaar. Dan nu nog een laatste tip: houdt vooral de agenda nauwlettend in de gaten om op de hoogte te blijven van de komende 30 plus feesten, want deze feesten wil je écht niet missen!

Weetjes

  • 30 plus is de naam van het feest, maar vanaf 25 jaar ben je ook van harte welkom!
  • Deze avond kan je voor €5,- parkeren in de parkeergarage van Pieter Vreedeplein.
  • De deuren openen om 21:00 uur.
  • Pinbetalingen zijn mogelijk, maar het is sneller om in contanten te betalen.
  • Kaarten aan de deur zijn duurder.
  • Mocht je je jas willen weghangen, kan dit in de garderobe voor €1,50.
  • Drankjes kunnen betaald worden met consumptiemunten. Mocht je nog munten overhouden na het feest, dan is er een mogelijkheid om deze weer terug in te wisselen.
  • Er is betaald toiletgebruik.
  • Gedurende de avond wordt er rondgegaan met lekkere hapjes.
  • Het is verboden om in bezit te zijn, te gebruiken of te verhandelen in (soft)drugs.