Agenda

26 April Francois presents Kings Night Classixs:

Deze avond zal in het teken staan van lekkere oude bekende muziek. Ditmaal 2 area’s met Hardtrance Classixs van DJ Francois en een House Classics zaal van Dzjino

Tickets zijn hier te koop: https://bit.ly/2uJVIp1

Schermafbeelding 2018-04-03 om 14.58.37

 

13 mei Hauz of Wax – Backyard Sessions:

Hauz of Wax organiseert haar eerste Backyard Session op 13 mei. In de binnentuin van De Heuvel Gallery is het mogelijk om op de zondagmiddag te genieten van de beste muziek op vinyl! Dankzij de overkapping is het mogelijk om al vroeg in het voorjaar te genieten van die zomer middagen/avonden!

Meer informatie kun je vinden op de Facebookpagina: https://tinyurl.com/y9evhc9r

Schermafbeelding 2018-04-03 om 15.04.26

21 juli Insomnia (Tilburgse Kermis):

De Tilburgse kermis komt er al weer aan! Dat betekend ook weer dat Insomnia steeds dichter bij komt! Traditiegetrouw zal op de eerste zaterdag van de Tilburgse kermis weer Insomnia plaats vinden.

Zoals jullie gewend zijn hebben we weer de allerbeste oldskool DJ’s vestgelegd die de allerdikste houseclassics door de speakers te pompen!

De line up zal binnenkort bekend gemaakt worden!

Save the date facebook event

 

28 juli Beats & Things (Tilburgse Kermis):

Zaterdag 28 Juli 2018 Tijdens de Tilburgse Kermis, Organiseert BP13 Dance Organisation de Beats & Things Kermis Editie! Deze editie word gegeven in de Heuvel Gallery te Tilburg, een schitterende locatie om eens goed uit je nopjes te gaan. Deze avond zullen er 7 top Dj’s zijn om jullie te gaan amuseren.

Koop snel je ticket: https://bit.ly/2GPqDFd

Schermafbeelding 2018-04-03 om 15.03.07

 

31 juli Kermis Horeca After:

Deze avond heeft eigenlijk geen uitleg nodig.. Meer informatie volgt snel!