Bedrijfsfeest, borrel of vergadering?

Bedrijven

De Heuvel Gallery opent haar deuren met alle liefde voor bedrijven die zoeken naar een mooie, inspirerende locatie. Of het nu gaat om een bedrijfsborrel, een feest of juist een vergadering. Wij zijn in alle gemakken voorzien om er een voortreffelijke bijeenkomst van te maken.

Bedrijfsfeest

Naar een bedrijfsfeest toeleven geeft vaak genoeg gespreksstof op de werkvloer. Het napraten de weken erna des te meer. Een bedrijfsfeest organiseren is vaak echter een flinke klus. Er moet aan van alles gedacht worden en dat moet allemaal naast de andere taken. De Heuvel Gallery heeft al veel bedrijven mogen ontvangen en zodoende al veel geleerd over hoe dit het beste aangepakt kan worden. Wat betekent dat voor u? Bepaal de datum, de tijden, het aantal mensen en bekijk voor welke optie u wil gaan in onderstaande PDF en wij doen de rest.

Kijk hier voor een prijsindicatie en hier voor ons vergaderarrangement. 

Vergaderen/Trainingen

Goede communicatie is negen van de tien keer het hoofdingrediënt van een welvarend bedrijf. Meetings en brainstorms zijn daarbij eerder regel dan uitzondering. Soms lopen die buiten de muren van het kantoor net wat makkelijker. Een nieuwe plek heeft vaak een heel verfrissende uitwerking op de grijze massa. Zodoende nodigen wij uw bedrijf graag uit om gebruik te maken van onze vergaderzaal of misschien helemaal out of the box in één van onze andere ruimtes. Kijk eens rustig rond bij Impressie en onderzoek de mogelijkheden.

Mogelijkheden

degelegenheid

Gasten 30 – 60

vergaderzaal

Gasten 10 – 25

de salon

Gasten 150 – 500