Tijd om te trouwen?

Bruiloften

Zij zei al ja. Dat zenuwslopende moment is achter de rug. Nu is het louter toeleven naar die ene dag waarop alles tot in de puntjes geregeld moet zijn. Zo zou je denken. Tussen het op maat maken van een pak, het doorpassen van de jurk en de duizenden andere dingen die er moeten gebeuren, moet er ook nog eens een heel mooi feest komen.

In hartje centrum van Tilburg vind je De Heuvel Gallery en als er nou één plek meer dan geschikt is voor een goed feest, dan is het daar wel. Maar bij een feest hoeft het niet te blijven. Omdat wij weten dat echte romantiek en het eindeloze geregel van alles wat er bij een bruiloft komt kijken niet altijd te rijmen is, hebben wij een wel hele fijne deal!

Voor nog geen 5.000,00 euro is vrijwel heel je dag geregeld. Een welkomstdrankje, een heerlijk diner voor 30 gasten, een uitgebreid drankarrangement, de lekkerste hapjes, een volledig georganiseerde feestavond en als klapper op de feestelijke vuurpijl ook nog eens een overnachting voor het bruidspaar in een prachtig hotel op loopafstand.

Mail of bel even om een afspraak te maken, wij zeggen zeker ja.

Mogelijkheden

binnentuin
de salon
acapulco