Welkom bij de Heuvel Gallery!

Groots in elke vorm van haar betekenis. Met een oppervlakte van maar liefst tweeduizend vierkante meter, onderverdeeld in acht bijzondere , multifunctionele ruimtes

De Heuvel Gallery heeft twee grote zalen, twee cafés geschikt voor een feest of borrel, een sfeervolle rookkamer, een private dining room, een vergaderruimte, een indoor barbecue restaurant én een mooie afgesloten binnentuin. Iedere ruimte kent zijn mogelijkheden, capaciteit en eigen, karakteristieke sfeer. We hebben alles in huis om ieder evenement uniek te maken. Van 20 tot 1400 personen. U kunt het zo gek niet bedenken en er is wel een passende ruimte.

Door de centrale ligging in het centrum van Tilburg is De Heuvel Gallery uitstekend bereikbaar. Het Centraal Station is op loopafstand en de bus stopt voor de deur. In de nabije omgeving bevinden zich drie grote openbare parkeergarages en een bewaakte fietsenstalling.

Geluid

Mooi geluid tijdens uw feest of borrel is natuurlijk erg belangrijk. Daarom hebben wij bij De Heuvel Gallery een geluidsset van Vision Acoustics hangen. Een stukje geluid van het hoogste niveau.

Vision Acoustics:

“The systems should sound like the source and they must be part of the total experience. This means that they have to bring something additional. We want them to become a part of the stage and to be visual attractive. The visual aspect is important to us, but this cannot be leading. Therefore we decided to build without compromise: the sound has the highest priority, secondly the functionality and last but not least the design.”

 

Meer informatie kunt u hier vinden

Gastvrouw

patricia website

“Beste pagina bezoek(st)er,
Ik zal me even aan u voorstellen; mijn naam is Patricia Villevoye.
Tijdens evenementen en feesten zult u mij tegen komen als gastvrouw.
Mijn passie is om mensen in de watten te leggen en een onvergetelijke dag/avond te bezorgen. Dit doe ik samen met mijn team met alle liefde en plezier. Ons motto is om de gasten met een tevreden gevoel en een glimlach op het gezicht ons pand te zien verlaten.

Het lijkt me gezellig om u binnenkort te mogen ontvangen bij De Heuvel Gallery, neem gerust contact op.”

Geef kleur aan uw evenement!

Recensies

 • Wij van EventZ te Drunen hebben op 21 mei 2016 een evenement voor een van onze opdrachtgevers laten plaatsvinden bij De Heuvel Gallery. Wij hebben het ervaren als: voor herhaling vatbaar!

  Wij hebben prettig samengewerkt met het flexibele en vriendelijke team. De locatie is erg mooi met diverse sfeervolle ruimtes. Een perfecte locatie voor een feestje op maat.

  EventZ
 • Bij deze willen we jullie hartelijk danken voor de organisatie van ons feestje afgelopen zaterdag 4 juni jl.
  En natuurlijk voor de mooie bos bloemen die gisteren werd bezorgd, een leuke verrassing!
  Door jullie inzet hebben wij zelf zorgeloos kunnen genieten van de avond.
  De gezellige locatie en de sfeer die jullie creëren hebben een belangrijke bijdrage aan een mooie avond geleverd.
  De muziekverzorging sloot perfect aan bij onze wensen!

  Toon en Cathelijn
 • Geweldige middag/avond gehad bij De Heuvel Gallery! Super verzorgde barbeque voor 100 personen! Zeer goede sfeer, kwaliteit en top bediening! Dank je wel Patricia, Michel en Rosalie, jullie hebben dit afdelingsuitje van Interpolis tot een succes gemaakt! Paula Hermann

  Paula Hermann
 • “Enthousiast ontvangen, vrolijke en kundige medewerkers, prachtige accomodatie en bovenal een waanzinnige Ben Liebrand! Aanrader voor onze doelgroep om in een relaxte sfeer goed te vertoeven in Tilburg!”

  Marcel Voskens
 • “Wij van MarQuis Evenementen mochten voor FujiFilm weer hun personeelsevenement organiseren. Deze keer hebben we gekozen voor De Heuvel Gallery. En blij dat we zijn met deze keuze. Chapeau voor de organisatie – personeel en culinaire invulling. Een samenwerking die zeker voor herhaling vatbaar is. Voor ons al evenementenbureau is het ontzettend welkom om met fantastische partijen te werken en jullie zijn er daar zeker 1 van… BEDANKT!!!”

  MarQuis Evenementen
 • “Een erg geslaagd feest. Vele complimenten ontvangen m.b.t. de organisatie, de entourage en de verzorging door het personeel van de Heuvel Gallery. Wij als organisatieteam van  de reünie kunnen alleen maar blij zijn dat de Heuvel Gallery met al zijn medewerkers hier in een zeer positieve maar zeker ook professionele zin aan heeft bijgedragen.De 150 deelnemers roepen nu al om een herhaling om maar weer eens aan te geven dat iedereen heeft genoten van deze avond. Onze dank aan alle medewerkers van de Heuvel Gallery dit hebben mogelijk gemaakt.”

  Reünie Chromalloy
 • “Wij van de Gemeente Tilburg, afdeling Planning en Control, hebben onze afsluiting van het afdelingsuitje laten plaatsvinden bij de Heuvel Gallery. Wij hebben het ervaren als: … Ontzettend lekker en gezellig. Het warme en koude buffet was uitstekend verzorgd met heel veel keus en echt heel erg lekker. De drankjes werden vlot opgenomen en uitgeserveerd en de bediening was erg vriendelijk. Ook de ruimte waarin we zaten was erg gezellig. Kortom het is een aanrader om hier met een grote groep mensen te genieten van een gezellig en lekker avondje!”

  Gemeente Tilburg