Op zoek naar een mooie locatie?

Particulieren

Clichés bestaan omdat ze waar zijn. Een hele bekende is: ‘Zoveel mensen, zoveel wensen.’ Er zijn 1001 redenen te bedenken waarom je buitenshuis een locatie nodig hebt voor een aangelegenheid. Of het nou een verjaardagsfuif betreft, een zilveren bruiloft of een brainstormsessie voor een vrijgezellenfeest. De Heuvel Gallery voorziet u van alles wat u nodig heeft en denkt mee over die kleine dingen waar u zelf net even niet aan dacht.

Natuurlijk kunt u altijd even bellen om een kijkje te nemen in onze ruimtes. Er zijn er genoeg. Onder het kopje impressie kun je al een goed beeld vormen van wat voor ruimtes dit zijn. Bedenk dat elke plek op die unieke manier in te delen is, zodat deze op maat gemaakt lijkt voor uw aangelegenheid. Mocht één vertrek net te klein zijn, kunnen we op hele vloeiende wijze verschillende ruimtes met elkaar verbinden

Om het u makkelijk te maken hebben we een menu samengesteld waaruit u kunt kiezen. Variërend van een drankje met een borrelhapje tot aan volledig dineren met aansluitend een knallend feest.

Mogelijkheden

nachtwacht

Gasten 30 – 80

impressie

Gasten 20 – 150

de salon

Gasten 150 – 500