Tijd voor een Feestje?

Studenten

Het studentenleven is onstuimig. Het is meer dan die uren in de collegezaal of in de bieb. Het bruisende bestaan kent ook feesten, vergaderingen en zelfs volledige ceremonies. Studieverenigingen, studentenverenigingen of afstudeerborrels; De Heuvel Gallery is de perfecte gastheer voor allemaal.

Elke zelf respecterende student durft vragen te stellen. ‘De perfecte gastheer’, maar waarom dan? Heel helder: omdat wij volledig kunnen ontzorgen. Geen gesjouw met kratten, geen knullige dj’s met hun druilerige vaste repertoire. Niet plotseling zoeken naar een andere locatie als de gastenlijst wat groter uitpakt dan verwacht. Niet poetsen als de laatste feestganger vertrekt. En al helemaal geen gezeur van vervelende omwonenden die na het acht uur journaal hun rust willen pakken.

Wat dan wel? Een grote variatie aan ruimtes, waarvan er altijd ééntje geschikt is voor jouw gelegenheid. Zo niet, dan toch. De diverse ruimtes van De Heuvel Gallery laten zich namelijk uitstekend met elkaar combineren. Alle drank is op perfecte temperatuur. Wil je er een hapje bij? Geen probleem. Er komen wat meer mensen dan verwacht? Doen we toch gewoon een kleine nacalculatie. Je wil een uurtje langer doorgaan? Doen we! Je wil naderhand meteen je bed inrollen en de volgende dag je spullen ophalen. Logisch.

Dus waar komt het op neer? Jij bepaalt de datum en de tijd, jij regelt de mensen. Wij doen de rest!

Mogelijkheden

nachtwacht

Gasten 30 – 80

impressie

Gasten 20 – 150

de salon

Gasten 150 – 500